Binnenkijken bij

Tanja en Robert-Jan

Binnenkijken bij Robert-Jan en Tanja

Robert-Jan en Tanja wonen al 23 jaar in hun huidige huis en besloten kortgeleden om hun oude keuken te laten verbouwen. Hun avontuur met Van der Voet Keukens resulteerde in een prachtige witte keuken met veel gebruiksvriendelijke elementen. Hieronder vertelt Tanja over haar ervaringen rondom de nieuwe keuken en de samenwerking met Van Der Voet Keukens.

De eerste stappen

“We kwamen op een punt waarop we moesten beslissen of we wilden verhuizen of ons huis wilden verbouwen”, begint Tanja te vertellen. “We kozen voor het laatste en besloten de bijkeuken bij de keuken te betrekken, waardoor we een grotere keuken kregen. Dit was een onderdeel van een grotere renovatie van onze benedenverdieping.”

Meer ruimte en licht

“De bijkeuken was oorspronkelijk gescheiden van de keuken en had een glazen wand met een deur”, vervolgt Tanja. “Hierin stonden onze wasmachine en droger. Door de bijkeuken bij de keuken te betrekken kregen we niet alleen meer ruimte, maar ook meer natuurlijk licht in de keuken door het raam. Nu kan ik tijdens het koken lekker aan het raam staan en genieten van het uitzicht.”

Hoe zijn jullie uitgekomen bij Van der Voet Keukens?

“We kennen Yvonne via een vriendin van ons. Daarnaast hadden andere vrienden van ons hier eerder hun keuken laten renoveren. Ze waren erg enthousiast over de service en het feit dat alles soepel verliep. Toen we voor ons keukenproject stonden, besloten we een kijkje te nemen bij Van der Voet Keukens. Bij ons eerste bezoek aan Van der Voet Keukens werden we hartelijk ontvangen door Yvonne in de showroom. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.”

Een prachtige witte keuken

De nieuwe keuken van Robert-Jan en Tanja heeft een eigentijds ontwerp met witte kasten en strakke lijnen. Het aanrechtblad is gemaakt van keramiek, wat niet alleen mooi is maar ook zeer gebruiksvriendelijk. “Het blijft eigenlijk altijd vlekkeloos”, aldus Tanja. “Het was voor ons belangrijk om een gebruiksvriendelijke keuken te hebben met voldoende opbergruimte. Ik wilde specifiek veel ruimte voor bestek en dat is gelukt! Ook heeft Yvonne ons geholpen met een praktische indeling.”

De service van Van der Voet Keukens

“Het meedenken van Yvonne was heel fijn”, benadrukt Tanja. “Toen ik tijdens het ontwerpproces vroeg of er een lage apothekerskast mogelijk was, paste ze het ontwerp ter plekke aan, waardoor er zelfs een lange apothekerskast mogelijk was. Er werd echt naar onze wensen geluisterd en daar werd vervolgens weer over meegedacht.”

“Ze stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Het vakmanschap van het team, inclusief het nauwkeurige kitwerk, was indrukwekkend. Ze deden zelfs niet moeilijk over het vervangen van een kastdeurtje met een vlekje. Kortom: we zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en de service van Van der Voet Keukens.”