Keuken inspiratie

Als je een mooie comfortabele keuken uitzoekt, ga je niet over een nacht ijs. Je wilt je goed oriënteren en laten informeren. In dat hele proces staan wij voor je klaar met adviezen en tips. Wij denken graag met je mee! Of het nu gaat om een kleine, minimalistische keuken of een ruime, robuuste keuken: wij zorgen voor een heerlijke, passende leefruimte. Kom langs in onze showroom en doe volop keukeninspiratie op. Of klik op een van onderstaande keukens. Geniet van onze bijzondere keukens met verrassende details en van hoge kwaliteit.

Tijdloos en strak, met een duurzame uitstraling en in perfecte harmonie: de moderne keuken biedt alle comfort en gemak om te genieten van een ontspannen kookomgeving.

Door de warmte van natuurlijke materialen en het stoere karakter van staal, beton of hout, heeft de robuuste keuken karakter. Zonder poespas en opsmuk, maar mét gevoel voor stijl.

Exclusief en uniek: onze design keukens hebben een perfecte afwerking, mooie details en een verfijnde vormgeving. Ze zijn stijlvol en verrassend. Kwaliteit en innovatie gaan samen.

Authentieke materialen, onbewerkt hout, een handgemaakt werkblad, een robuuste tafel: de landelijke keuken heeft alle ingrediënten om te genieten van een stoere én warme sfeer in huis.

Bekijk onze opgeleverde projecten

Binnenkijken bij

Ontdek meer over

Van der Voet Keukens

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bezoek onze showroom voor ideeën en inspiratie. Kijk vrijblijvend rond en bespreek uw vragen met onze adviseurs. Wilt u liever meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, wij nemen alle tijd voor u.

Inspiratieboek

Volop keukeninspiratie vind je in onze showroom en onze site. Wij hebben ook een prachtig, glossy inspiratieboek samengesteld. Met veel informatie over Van der Voet Keukens en schitterende foto’s van mooie keukens in allerlei stijlen. Haal ‘m nu persoonlijk op in onze zaak: het inspiratieboek ligt voor u klaar!