Binnenkijken bij

Alexandra en Bart

Binnenkijken bij Alexandra en Bart: een prachtige strakke keuken vol functionaliteit

We nemen een kijkje in de keuken van Alexandra, Bart en hun dochter Sam, een familie waarbij ongeveer een jaar geleden een keukenverbouwing heeft plaatsgevonden. Hun huis, waar ze al 17 jaar wonen, onderging een prachtige transformatie dankzij Van Der Voet Keukens. Alexandra deelt met ons haar ervaringen over dit project.

Waarom wilden jullie een nieuwe keuken?

Het stel besloot dat als ze gingen verbouwen, ze meteen alles wilden aanpakken. “De keuken functioneerde nog prima”, begint Alexandra, “maar na 17 jaar kan je smaak veranderen en wilden we graag iets anders. Hiervoor hadden we een L-keuken en dat is nu veranderd naar een U-keuken. Daardoor hebben we een stuk meer ruimte gecreëerd in de keuken. Onze vorige keuken kwam ook bij Patrick van Van Der Voet vandaan en die ervaring was zo goed dat we graag weer bij hem terugkwamen voor deze keuken.”

Wat vonden jullie belangrijk in de keuken?

Alexandra en Bart hadden duidelijke wensen bij het ontwerpen van hun nieuwe keuken. Alexandra legt uit: “We wilden meer werkruimte in de keuken om eten te kunnen bereiden. Ook is er heel veel meer opbergruimte dankzij de grote lades. Daarbij was mijn grootste wens een goede grote kookplaat om lekker op te koken. We hadden hiervoor ook inductie en dat wilden we graag nu ook weer. Tenslotte mocht de Quooker ook niet missen!”

“Zelf ben ik heel blij met de vaatwasser op hoogte waardoor je niet meer hoeft te bukken bij het in- en uitladen van de afwas. Bart had de wens voor een wijnklimaatkast die naast dat hij functioneel is ook erg mooi is.”

Waar worden jullie blij van in de keuken?

“Ik vind het gewoon een mooie strakke keuken”, vertelt Alexandra. “Het zwarte en grijze kleurenschema geeft het een modern tintje. Het dunne werkblad is ook heel strak vergeleken met het dikke blad wat we hiervoor hadden, maar er zit wel een mooi werkje in wat het weer iets warmer maakt. We vinden alle drie het totaalplaatje van onze open keuken echt heel mooi. Het is bijna een soort sieraad in huis.”

Wat vonden jullie goed aan Van Der Voet Keukens?

Het bezoek aan Van Der Voet Keukens was niet de eerste voor Alexandra en Bart. Ze keerden terug vanwege de uitstekende service en het feit dat er echt naar hun wensen werd geluisterd. “Ze denken echt mee en voelen bijna een beetje als een familielid aan als je bij ze bent”, zegt Alexandra lachend. “Ze zijn naast professioneel ook super betrouwbaar en vriendelijk. Het voelt altijd goed om met ze samen te werken. Er waren wat vertragingen met de levering van bepaalde apparaten maar ze bleven daar heel goed over communiceren zodat we ons geen zorgen hoefden te maken. Ik raad iedereen aan om bij ze langs te gaan!”