Binnenkijken bij

Rianne

Binnenkijken bij Rianne in Noordwijk: een prachtige lichte keuken met marmeren kookeiland

Een keuken is vaak het kloppende hart van een huis en voor Rianne is dat niet anders.

Met een prachtig marmerlook werkblad en een functionele indeling staat haar nieuwe keuken als een echte eyecatcher in huis. Hieronder vertelt Rianne ons over haar droomkeuken die ze heeft gerealiseerd met de hulp van Van der Voet Keukens.

Een nieuw plekje dicht bij de zee

Het proces rondom de nieuwe keuken begon eigenlijk al een tijd geleden. “Ik wilde graag in de buurt van de zee wonen”, begint Rianne te vertellen. “Daarom ben ik 3,5 jaar geleden naar Noordwijk verhuisd, nadat ik jarenlang in Haarlem had gewoond. Toen ik dit huis vond, was het duidelijk dat er een nieuwe keuken moest komen, maar er moesten eerst nog andere verbouwingen in huis gebeuren. Na een aantal jaar besloot ik om het huis uit te bouwen en daarbij een nieuwe keuken uit te zoeken.”

De rustige benadering van Van der Voet Keukens

Rianne had al een goed idee van wat ze wel en niet wilde voor haar keuken: “Ik wist dat ik geen standaard zwarte of witte keuken wilde. Daarnaast hou ik van marmer en andere natuurlijke materialen. Rond die tijd bezocht ik verschillende keukenleveranciers, maar ik merkte dat ik behoefte had aan een keukenexpert die mij de tijd en ruimte gaf. Via-via hoorde ik over Van der Voet Keukens, waar Fred mij heeft geholpen. De persoonlijke service en de rustige benadering spraken me meteen aan.”

Een strak uiterlijk met warme elementen

Deze nieuwe keuken is een prachtige mix van strakke lijnen en warme accenten. Rianne vertelt: “Ik wilde een keuken met strakke, nette lijnen, maar ook met een warme en gezellige uitstraling. De kleur van de keuken verandert gedurende de dag door de lichtinval, wat ik erg leuk vind. Het ene moment lijkt het groen en het andere moment weer meer op grijs. Tenslotte zorgen de lichtspotjes voor een gezellige sfeer in huis als het donker wordt. De keuken geeft me elke dag weer een fijn gevoel.”

Functionaliteit en indeling

Naast een mooi uiterlijk is deze keuken van alle gemakken voorzien. “Hoewel ik alleen woon en niet elke dag uitgebreid kook, hou ik van bakken en lekkere dingen maken”, lacht Rianne. “Mijn keuken is een fijne plek om dat te doen. Alles wat ik nodig heb zit erin, van een vaatwasser tot een Quooker. Omdat ik vrij lang ben is er gekozen voor een hoger werkblad, waardoor ik niet steeds hoef te bukken, dat is heel fijn! Ik had nooit gedacht dat een kookeiland in mijn huis zou passen, maar met een beetje creatief nadenken over de indeling is het toch gelukt!”

Een fijne service bij Van der Voet Keukens

“Het advies dat ik kreeg bij Van der Voet Keukens was professioneel en betrokken”, benadrukt Rianne. “Ze namen de tijd om me te helpen bij het kiezen van materialen en apparatuur. Ik twijfelde nog een tijd over de dikte van het marmeren werkblad, maar daarvoor kreeg ik alle rust en tijd. Daarnaast wilde ik zelf graag het gehele werkblad zien in plaats van een kleine sample. Daarvoor ben ik naar de fabriek in Helmond gereden, dat was prima geregeld.”

“Wat Van der Voet Keukens echt onderscheidt, is hun persoonlijke benadering”, concludeert Rianne. “Ze luisterden naar mijn behoeften en dachten goed met me mee. Er werd altijd netjes gecommuniceerd en de paar problemen die er waren met de levering werden direct weer door ze opgelost. De samenwerking was heel prettig!”