Binnenkijken bij

Monique en Patrick

Binnenkijken bij Monique en Patrick: een prachtige open keuken die zowel praktisch als gezellig is

Monique en Patrick zochten naar een nieuwe keuken die bij hun nieuwe huis zou passen. Vanwege hun samengestelde gezin was het belangrijk om een functionele en ruime keuken te creëren met genoeg ruimte voor gezelligheid. Hieronder vertelt Monique meer over hun ervaringen rondom dit proces.

Hoe zijn jullie bij Van Der Voet Keukens beland?

“We gingen verhuizen naar een ruimer huis omdat we meer ruimte wilden hebben”, vertelt Monique. “We een samengesteld gezin met vier kinderen dus we wilden graag meer ruimte om samen te koken. We kwamen bij Van Der Voet Keukens terecht omdat we hier ook onze vorige keuken hebben gekocht. Daar waren we toen erg tevreden mee, dus de keuze was snel gemaakt.”

Wisten jullie goed wat jullie wilden?

Het vinden van de perfecte keuken kost vaak tijd en overweging. “We wisten niet meteen wat we precies wilden”, deelt Monique. “Er zijn natuurlijk heel veel keuzemogelijkheden dus we hebben goed de tijd genomen totdat we samen over de kleuren, materialen en indeling hebben besloten.”

“Het was vooral belangrijk dat de keuken praktisch en ruimtelijk zou worden”, vervolgt Monique. “Dat betekent ook genoeg werkruimte om gezellig samen te kunnen koken. Dat doen we namelijk geregeld. Ook wilden we graag een stoomoven, omdat we die in onze vorige keuken veel gebruikten.”

De kleur van de keuken

Een opvallend kenmerk van de keuken is de kleur van de keukenkastjes. Monique legt uit: “We wilden geen zwarte of witte keuken want dat hadden we allebei al eerder gehad. Uiteindelijk kozen we voor een kleur uit een kleurenwaaier die we mooi vonden. Het is een tijdloze groentint die goed past bij de zwarte elementen uit de keuken. Deze kleur geeft onze keuken een eigentijdse uitstraling.”

Gezellig barretje in de open keuken

Ook beschikt de keuken over een gezellig barretje aan het schiereiland, wat een knusse plek om te zitten creëert. Monique vertelt: “We zitten vaak aan dat barretje. Het is een gezellige plek waar gasten en familie kunnen samenkomen als er iemand aan het koken is. Patrick gaat er bijvoorbeeld weleens gezellig bij zitten als ik aan het koken ben. Ook merken we dat we er vaak aan gaan zitten als er gasten zijn. Dat geeft ook weer een leuke dynamiek!”

Vakkundige service

Over de service van Van Der Voet Keukens is het stel duidelijk tevreden. “De service was net als vorige keer dat we onze keuken bij hen haalden goed. We werden vriendelijk geholpen en alles werd vakkundig en zonder vertragingen gemonteerd.”