Binnenkijken bij

Nico en Shirley

De apparatuur bevalt goed; met veel plezier maak ik heerlijke gerechten

Nico en Shirley. ‘We hebben een prachtige, moderne keuken met een landelijke uitstraling. Helemaal passend bij onze leefsituatie en ons interieur. We zijn er blij mee!’, vertelt Shirley van Warmerdam. Samen met Nico en hun twee kinderen geniet ze dagelijks van deze fijne ruimte.

Bij de bouw van hun huis in Sassenheim, wilden Shirley en Nico principieel een keuken van een keukenzaak dichtbij. Maar wel één die hun situatie, wensen en ideeën zou begrijpen, kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en een uitstekende service heeft. Bij Van der Voet Keukens waren ze aan het juiste adres. Shirley: ‘Hun benadering is betrokken en persoonlijk, ze denken goed mee en zijn zeer professioneel. We zijn zeer tevreden over het resultaat!’

Moderne keukenapparatuur
De landelijke, moderne keuken die Van der Voet Keukens heeft ontworpen en geplaatst, heeft veel ruimte en veel werkblad. Ideaal, vindt Shirley. ‘Ik kook en bak graag. Van zoete en hartige taarten tot Italiaanse pasta’s.’ Daarbij maakt ze graag gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een Quooker, combimagnetron en bak/stoomoven. ‘De apparatuur bevalt goed; met veel plezier maak ik heerlijke gerechten.’

Gezellige ruimte
De keuken van de familie Van Warmerdam is een echte woonkeuken. Hier komen ze samen, niet alleen om te koken en te eten, maar ook om gezellig aan tafel te schuiven voor een mooi gesprek, leuke gezinsactiviteiten of om rustig een kopje koffie of thee te drinken. Ook vrienden en familie kunnen prima aanschuiven. De keuken biedt immers voldoende ruimte. ‘Een prachtige plek in huis’, bevestigt Shirley nogmaals.

Van der Voet Keukens

Wij zijn zelfstandig keukenondernemer, die de klant van a tot z ontzorgt. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Betrouwbaar en vakkundig zorgen wij dat uw droomkeuken straks bij u in huis staat.

De Keuken Designers

Wij zijn aangesloten bij De Keuken Designers, een sterk collectief van zelfstandige keukenondernemers. Zij inspireren elkaar en werken samen op het gebied van onder meer inkoop en marketing.

Wasbeekerlaan 65
2171 AE Sassenheim
T. 0252 – 23 28 06
E. info@vandervoetkeukens.nl

Volg ons