Binnenkijken bij

Saskia en Wietse

Ook de persoonlijke sfeer van dit keukenbedrijf sprak hen aan bij de keuze van hun designkeuken

“We hebben een functionele designkeuken gekocht bij Van der Voet Keukens in Sassenheim. We zijn er blij mee!” Saskia en Wietse vertoeven met hun zoons graag in deze fraaie leefkeuken.

Bij toeval reden Saskia en Wietse langs Van der Voet Keukens en stapten naar binnen omdat ze er mooie keukens zagen. Ook de persoonlijke sfeer van dit keukenbedrijf sprak hen aan. “Patrick van der Voet luisterde goed naar onze wensen, bleef altijd geduldig en droeg uitstekende ideeën en oplossingen aan.” Patrick stelde onder andere voor om geen kastjes op te hangen en de keuken om een nieuw groot raam, met uitzicht op de tuin, heen te bouwen. De wensen van Saskia en Wietse –  slimme opbergmogelijkheden, een kookeiland  en wijnklimaatkast – zijn in het ontwerp meegenomen. “Door het grote raam hebben we een fantastisch uitzicht op de tuin. Niet alleen als je aan het aanrecht staat, maar ook als we gezellig aanschuiven aan de bar. Boven het kookeiland is een wave afzuigunit aangebracht. Daardoor blijft het uitzicht (ook vanuit de kamer) op de tuin onbelemmerd. Soms zien we zelfs eekhoorns voorbij rennen!”

Gezellig ontbijten
Saskia: “We zijn geen keukenprinsen, maar we houden wel van lekker eten. We koken graag snel en makkelijk. Het is altijd weer een feest om samen met de kinderen lekkere hapjes klaar te maken. De keuken is de plek waar we werken, knutselen, eten en gezellig borrelen met vrienden. Een echte leefkeuken! Een fijn moment is als we gezellig op zondagochtend met elkaar ontbijten in de keuken. Als het mooi weer is, gaan de deuren open en staan we zo in de tuin. Heerlijk! Ook als er vrienden over de vloer zijn, is het geweldig dat je zo vanuit de keuken naar buiten kunt stappen om daar te genieten van een hapje en een drankje.”